Lise Vanden Broeck

Wie ben ik?
In 2021 studeerde ik af aan de KULeuven als pediatrisch kinesitherapeut. Mijn ervaring als scoutsleidster en kinderverzorgster als student, droeg bij tot mijn keuze om voornamelijk met kinderen al doelgroep aan de slag te gaan. 
Ik leerde hier ook de meerwaarde van duidelijke communicatie met ouders, wat in combinatie met contact met de school relevant is om mijn therapie zo efficiënt mogelijk te kunnen aanbieden. 
Anderen beschrijven me als: 
– zorgzaam 
– een luisterend oor 
– spontaan 
– opgewekt 
– gedreven 
In mijn vrije tijd hou ik onder andere van wandelingen maken, een goed boek lezen, afspreken met vrienden en lekker te eten. 
Als kinesitherapeute in de groeipraktijk kan je bij mij terecht met verschillende hulpvragen, waarbij ik voornamelijk kinderen begeleid. 
Mijn therapiesessies omvatten meestal schrijfmotoriek, visueel-ruimtelijke oefeningen, oefeningen rond richtingsmoeilijkheden, stimuleren en aanleren van grove en fijn motorische vaardigheden, relaxatie… 
Door onder meer succeservaringen aan te bieden, in te zetten op sterktes en talenten streef ik er naar met de juiste ondersteuning het kind in alle aspecten te kunnen laten groeien. 
Buiten de groeipraktijk werk ik ook in Centrum voor Ambulante Revalidatie “Antenne 3000″. Hier werken we in een multidisciplinaire setting met kinderen met ASS en/of ADHD. Ook werk ik bij Adfysio (Kessel-Lo) waar ik voornamelijk mama’s (in spe) begeleid. 

lise@degroeipraktijk.be
25 jaar
Wonende te Brussel
+32470451662