Teletherapie

Voor de meeste cliƫnten en patiƫnten kunnen desgewenst online sessies ingericht worden. Dit kan voor logopedische en psychologische begeleiding. Onderzoek en testing vallen hier buiten.

Jullie therapeut helpt je graag op weg met het kiezen van een goed werkend platform en het beantwoorden van al jullie vragen.
We lijsten er hieronder alvast enkele op.

Zoom wordt vaak gebruikt in de zakenwereld voor videobellen met veel medewerkers tegelijkertijd. Het heeft uitstekende audio- en videofunctionaliteiten.

https://zoom.us

Download hier onze handleiding.

Skype is misschien wel de meest bekende tool. Naast de videochat kan je ook links delen en aantekeningen maken.

https://www.skype.com

Jitsi Meet is de videobeldienst van Jitsi.org, dat begon als een studentenproject voor bellen via internet. Maar wordt onmiddels door een bedrijf verder ontwikkeld. De dienst is nog steeds zonder winstoogmerk. Bij veel bedrijven is de programmacode geheim, maar niet bij Jitsi.

https://meet.jit.si

Het enige wat je nodig hebt om Hangouts te gebruiken is een Google-acccount. Het handige aan deze tool is dat gesprekken automatisch worden gesynchroniseerd tussen je apparaten. Je kan dus na een gesprek verder zetten op je telefoon nadat je dit gestart bent op je computer.

https://gsuite.google.nl/intl/nl/products/meet/

WebEx is vergelijkbaar met Zoom. De focus ligt voornamelijk op webinars en online vergaderingen, maar je kan ook tot 100 personen tegelijk videobellen.

https://www.webex.com